HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλειο βίντεο της Ευρωλίγκας με Σπανούλη και Μπουρούση σε ρόλο διαρρηκτών!

Η Ευρωλίγκα έκανε το καλύτερο της βίντεο, με τους Γιάννη Μπουρούση και Βασίλη Σπανούλη να πρωταγωνιστούν και τον τελευταίο να κλέβε...

Η Ευρωλίγκα έκανε το καλύτερο της βίντεο, με τους Γιάννη Μπουρούση και Βασίλη Σπανούλη να πρωταγωνιστούν και τον τελευταίο να κλέβει το τρόπαιο, χορεύοντας συρτάκι
Οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα δημιούργησαν το καλύτερο βίντεο, το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα και είναι εμπνευσμένο από την «Συμμορία των 11». Βέβαια οι πρωταγωνιστές είναι 16 με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Μπουρούση να είναι υπεύθυνοι ώστε να βρεθεί το «ιερό δισκοπότηρο».
Εμπνευστής του όλου σχεδίου είναι ο Σόνι Ουίμς, με τον Αντρέα Μπαρνιάνι να κάνει τον γόη που κλέβει την ταυτότητα που χρειάζεται για να μπούνε στα εσωτερικά του καζίνο. Ο Σέρχιο Γιούλ παίζει ρουλέτα, ενώ στο τέλος ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Βασίλη Σπανούλη διεισδύουν στην αίθουσα όπου βρίσκεται η κούπα.
Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» χόρεψε συρτάκι, σπάζοντας έτσι το φράγμα του συναγερμού, κάνοντας μάλιστα και τις απαραίτητες τούμπες.
Απολαύστε ελεύθερα...
Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.