HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιμελητήριο Αχαΐας: Ενημέρωση για τα κόκκινα δάνεια

Hμερίδα με θέμα «Δάνεια Τράπεζες: Τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις...

Hμερίδα με θέμα «Δάνεια Τράπεζες: Τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Η ενημέρωση περιλαμβάνει όλα τα μέτρα των σχετικών νόμων που έχουν ψηφισθεί για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια.
Ομιλητές εισηγητές θα είναι οι Χρήστος Γαλλιάκης, οικονομικός διευθυντής και Αναστασία Δημούση, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Αχαΐας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, VP Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της ΚΕΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.