HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πρώτη και καλύτερη!

Συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα η Παναχαϊκή, που παράλληλα πήρε την τρίτη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Τσι...

Συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα η Παναχαϊκή, που παράλληλα πήρε την τρίτη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου (1-0), για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Με τη σημερινή νίκη που πέτυχε η Παναχαϊκή στην Πύλο (πέμπτη διαδοχική), κατάφερε να φτάσει στο +4 από τον Παναρκαδικό και στο +6 από τον τρίτο ΠΑΟ Βάρδας.
Καλύτερα μπήκε ο Τσικλητήρας στο ματς και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7, όταν το σουτ του Κωστή σταμάτησε επάνω στον Βρονταρά.
Στο 11’ η Παναχαϊκή απάντησε όμως και το έκανε με γκολ, αφού ο Σιαλμάς δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παλιγγίνη και να βάλει σε θέση οδηγού του Αχαιούς.
Το αποτέλεσμα υπέρ των φιλοξενούμενων παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ήταν ελάχιστες οι αξιοσημείωτες φάσεις που σημειώθηκαν.
Άσχημα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Τσικλητήρα, που έμινε με δέκα παίκτες στο 49’, λόγω αποβολής του Κωστή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα πάντως, η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, τόσο στο 57’ με τον Μικελάτο, όσο και στο 66’ με τον Γραμματικόπουλο.
Τελικά, το 1-0 υπέρ της Παναχαϊκής παρέμεινε μέχρι το τέλος και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναρκαδικού, αλλά και την ήττα του ΠΑΟ Βάρδας, αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη και τρίτη θέση.

TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Ν.Κακαλέτρης): Παλιγγίνης, Xοτζάι, Ρούσης, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Καραμπάς, Μικελάτος, Παναγόπουλος, Κερμενίδης, Τσάτος, Κωστής.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Λαμπρόπουλος (58΄Αδαμόπουλος), Βλάχος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Πιτταράς (70΄ Μπιτσάκος), Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Σιαλμάς (80΄ Μωραίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.