HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Επίσημη ανακοίνωση της Π.Υ. Καλαβρύτων για το τραγικό συμβάν στο Χελμό

Η Επίσημη ανακοίνωση της Π.Υ. Καλαβρύτων για το τραγικό συμβάν στο Χελμό.: Την Κυριακή 16-10-2016 και ώρα Ω/19:30 ειδοποιήθηκε η Υπη...

Η Επίσημη ανακοίνωση της Π.Υ. Καλαβρύτων για το τραγικό συμβάν στο Χελμό.:

Την Κυριακή 16-10-2016 και ώρα Ω/19:30 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για εξαφάνιση μονοκινητήριου αεροσκάφους τύπου Cessna με τελευταίο στίγμα την ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων με δύο επιβαίνοντες.  Η Υπηρεσία μας συμμετείχε στις έρευνες για την ανεύρεση του αεροσκάφους με τέσσερα οχήματα και δώδεκα άνδρες. Περί Ω/12:00 της 17/10/2016 εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην θέση ΄΄Λάκκες του Λουκά΄΄ στην περιοχή του όρους Χελμός. Η Υπηρεσία μας απεγκλώβισε  απανθρακωμένους του δύο αγνοούμενους επιβαίνοντες. 
Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετείχαν η 6η ΕΜΑΚ, η ΕΛΛΑΣ, τμήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού, ελικόπτερα έρευνας διάσωσης , το ΕΚΑΒ και ο Δήμος Καλαβρύτων.  
Η Πολιτική Αεροπορία διερευνά τα ακριβή αίτια του συμβάντος . 

               Ο    Διοικητής
     Χαράλαμπος Ν. Γιαννάκης
               Αντιπύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.