HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Λαμία η Συνεδρίαση του Δικτύου Μαρτυρικών πόλεων και χωριών προεδρεύοντος Γ. Λάζουρά

E βδομήντα δύο χρόνια από την ημέρα που απελευθερώθηκε η Λαμία από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και ο Δήμος Λαμιέων, ανήμερα της εορ...

Eβδομήντα δύο χρόνια από την ημέρα που απελευθερώθηκε η Λαμία από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και ο Δήμος Λαμιέων, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλης Αγίου Λουκά, γιόρτασε και τίμησε όλους όσους έδωσαν το αίμα τους για να απελευθερώσουν την πόλη και την πατρίδα.
Στο επίκεντρο του φετινού εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης, τέθηκε το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα και για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Μαρτυρικών πόλεων και χωριών 1940-1945 πρόεδρος του οποιου είναι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς.
Ο κ. Λαζουράς τόνισε: 
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ και ΔΙΑΚΗΡΥΞΑΜΕ ΚΑΙ από τη Λαμία,με τη Μαρτυρική Υπάτη,το Γοργοπόταμο και την Αλαμάνα (καρδιά της Εθνικής μας Αντίστασης),τη διαχρονική,σταθερή και πάγια θέση του Δικτύου των Μαρτυρικών μας Δήμων,για τη Δυναμική,Μαχητική και Ανυποχώρητη Διεκδίκηση των οφειλόμενων γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων,τις οποίες απαιτούμε,ΧΩΡΙΣ συμβιβασμούς και ΧΩΡΙΣ συμψηφισμούς και στηρίζουμε και ζητούμε,από τον Πρωθυπουργό,όπως είπε στο Μαρτυρικό Κομμένο της Άρτας,να θέσει ,επιτέλους το διαρκές,αυτό,αίτημα και τη σταθερή απαίτησή μας,στη Γερμανική πλευρά,σύμφωνα και με όσα ορίζει το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων,για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.