HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διπλό ο Ολυμπιακός - Καθάρισε η Λάρισα - Στο μηδέν η Ξάνθη

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας την αποστολή τους στο γήπεδο του Περιστερίου, αφού κατάφεραν να αποδράσουν με τους τρε...


Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βγάλουν εις πέρας την αποστολή τους στο γήπεδο του Περιστερίου, αφού κατάφεραν να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) χάρις το γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο 54΄λεπτό ύστερα και από σέντρα του Κώστα Φορτούνη.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αφού ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα, ο οποίος έχασε αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 19’ και στο 25΄με τον Στόιτσεφ, ο οποίος δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιώργος Κορακάκης είχε διαβάσει άψογα το παιχνίδι των Πειραιωτών, βάζοντας τον Κεϊτά πάνω στον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς με αποτέλεσμα να απορυθμίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Οι μόνες φορές που οι «ερυθρόλευκοι» μπορούσαν να φανούν απειλητικοί ήταν μόνο μετά από επινοήσεις του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα, αφού οι επιθετικοί του Ατρόμητου πολλές φορές έφταναν με σχετική ευκολία στα καρέ του Καπίνο, χωρίς όμως να καταφέρουν να φανούν αποτελεσματικοί, βάζοντας τους Περιστεριώτες σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν ανέβασε κατά πολύ την απόδοση του, ωστόσο κατάφερε να πάρει προβάδισμα, ενώ στο 81΄ο Καπίνο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν ύστερα και από σουτ του Στόιτσεφ, σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Χαρμπούνου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ (Παπαδόπουλος 85'), Βασιλείου (Λημνιός 72’), Κεϊτά, Μπάχα (Μπρίτο 64’), Λε Ταλέκ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Καπίνο, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (Ρομαό 88'), Ελιουνούσι (Πάρντο 85'), Ρέτσος, Μάρτινς, Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε

Iσοπαλία όπως πάντα στα Πηγάδια
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιγνίδι, Ξάνθη και Κέρκυρα έμειναν στο μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με το δοκάρι του Τουράμ. Η παράδοση των μεταξύ τους ισοπαλιών συνεχίστηκε.
Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (71' Ορφανίδης), Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο (55’ Τριάδης), Καμαρά, Γιουνές (80' Ράνος).
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (79' Ντουαλά), Σπίνουλας, Κόντος (92' Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (67’ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς.

Καθάρισε η Λάρισα
Η Λάρισα, αν και ήταν κατώτερη του Πανιωνίου, χτύπησε με δυο στημένες φάσεις και έφυγε από το AEL FC Arena με το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης, επικρατώντας με 2-0 επί του Πανιωνίου
Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, η ΑΕΛ φιλοξένησε στην Λάρισα και το «AEL FC Arena» τον Πανιώνιο. Στην 5η θέση βρίσκονται πριν την αναμέτρηση οι Νεοσμυρνιώτες (3Ν-1Ι-2Η) την ώρα που οι Λαρισαίοι (1Ν-2Ι-3Η) βρίσκονται χαμηλά στην 13η θέση.
ΑΕΛ: (Αναστασιάδης), Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (Ποτουρίδης 70'), Φάρκας, Γκόλιας, Κοντόρ, Ουρτάδο, Φατιόν (Ναβάρο 90+1'), Βαρέλα (Ντέλετις 56'), Αβραάμ, Ναζλίδης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Μιλόγεβιτς), Γιαννιώτης, Αντωνιάδης (Ταουλής 46'), Βλάχος (Μασούρας 67'), Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (Ν' Γκογκ 84'), Σιώπης, Φούντας, Μπεν, Ανσαριφάρντ, Σοτζέι


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.