HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιατί ρε ΠΑΟ - Γιατί ρε ΠΑΟΚ

Για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός ατύχησε να πάρει την νίκη, αν και προηγήθηκε με δύο γκολάρες του Ιμπάρμπο, με το τελικό 2-2 στην Λιέγη...

Για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός ατύχησε να πάρει την νίκη, αν και προηγήθηκε με δύο γκολάρες του Ιμπάρμπο, με το τελικό 2-2 στην Λιέγη, απέναντι στην Σταντάρ, να αφήνει πικρή γεύση και να ψαλιδίζει τις ελπίδες πρόκρισης.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς δυνατά και έδειξε από την αρχή πως επιθυμούσε να δώσει την μπάλα στους γηπεδούχους και να επιτεθεί στον χώρο.
Στα πρώτα λεπτά σε μια σύγκρουση στο χώρο του κέντρου ο Ζέκα φάνηκε πως χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει το δόντι του.
Στο 12’ οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός έπιασε ένα φοβερό σουτ από την εξωτερική πλευρά της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Ζιλέ.
Αυτό ήταν το δεύτερο ευρωπαϊκό γκολ του Ιμπάρμπο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ξανά εκτός έδρας. Στη Super League δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα.
Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Σταντάρ να απειλήσει. Ο Μπελφοντίλ μπαίνει στην περιοχή του Παναθηναϊκού μετά την κεφαλιά-πάσα του Σα, αλλά υπό την πίεση του Κουτρουμπή και το τάκλιν του Μολέδο, χάνει την ευκαιρία.

Στο 36’ ο Παναθηναϊκό πέτυχε και δεύτερο τέρμα ξανά με τον Ιμπάρμπο. Κάθετη του Βιγιαφάνιες για τον Ιμπάρμπο, που συνδυάζεται αστραπιαία με τον Λέτο, βγαίνει απέναντι από τον Ζιλέ «γράφοντας» το 2-0.
Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Σταντάρ μείωσε. Ο Εντμίλσον εκτελεί στη δεξιά γωνία του Στιλ, που παραλίγο να αποκρούσει αλλά δεν μπόρεσε. Δώρο από τον διαιτητή το πέναλτι με το οποίο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν.

Στο 66’ σέντρα του Εμπενζά από δεξιά, ο Σα κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στιλ. Τεράστια ευκαιρία για τους Βέλγους.
Στο 82’ η Σταντάρ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μπελφοντίλ πέρασε την μπάλα από το τείχος, ο Στιλ δεν μπορεί να διώξει.
Το 2-2 ήταν και το τελικό σκορ με το οποίο συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους «πράσινους να μην μπορούν να πάρουν νίκη στο Βέλγιο για 48 ολόκληρα χρόνια.

Οι συνθέσεις:
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Γιάνκοβιτς): Ζιλέ, Ντοσεβί, Εντμίλσον, Τρεμπέλ ,Αντράντε, Φάι, Λαΐφη, Σισέ, Σα, Μπελφοντίλ, Σολτζ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Σαμπά (46’ Ιβανόφ), Χουλτ, Ζέκα (78’ Εμποκού), Λεντέσμα, Λέτο (74΄Λουντ), Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνες, Κουτρουμπής

Ο χειρότερος φετινός ΠΑΟΚ

Ο χειρότερος φετινός ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Μπακού από την Καραμπάγκ με 2-0 και πλέον η υπόθεση της πρόκρισης περιπλέχτηκε. Ακίνδυνος ο Δικέφαλος σε όλο το παιχνίδι, ενώ δέχτηκε δύο γκολ μετά από παιδικά λάθη της άμυνας.
Ο Βλάνταν Ίβιτς επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα, καθώς τη θέση του τραυματία Αθανασιάδη, πήρε ο Τιάμ, ο οποίος ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, για πρώτη φορά στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα, ο Σέρβος προτίμησε τον Σάκχοφ αντί του Μπίσεσβαρ, έχοντας πιθανώς στο μυαλό το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (23/10, 20:30).

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ νωχελικά στο παιχνίδι και στα πρώτα 20 λεπτά δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα. Με την εικόνα που είχε ο αγώνας, ήταν θέμα χρόνου για την Καραμπάγκ να γίνει επικίνδυνη και τελικά τα κατάφερε στο 10΄, όταν ο Μουαρέμ βγήκε πολύ ωραία στην πλάτη της άμυνας του Δικεφάλου, πρόλαβε τον Γλύκο, αλλά η προβολή του ήταν απελπιστικά άστοχη. Στο 19΄οι Αζέροι απείλησαν για δεύτερη φορά την εστία του ΠΑΟΚ, όταν μετά από σέντρα του Μουαρέμ, ο Εντλοβού έπιασε το γυριστό, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γλύκου.
Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να βγουν από το... καβούκι τους. Στο 23΄, μάλιστα, ο Σάκχοφ θα μπορούσε να βάλει τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού, όταν μετά από σέντρα του Μάτος από τα δεξιά, έπιασε το γυριστό, αλλά ο Σέχιτς έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε. Το δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε πολλές φάσεις. Η Καραμπάγκ είχε την κατοχή, αλλά δεν πλησίαζε στην ελληνική περιοχή όσο εύκολα το έκανε στο πρώτο μέρος, ενώ στο 40΄ο Κάμπος έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν το σουτ που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως άκριβως και το πρώτο: με την Καραμπάγκ να πιέζει και τον ΠΑΟΚ να... κοιμάται! Κι αν στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος στάθηκε τυχερός και δεν δέχτηκε γκολ, στο δεύτερο πλήρωσε ακριβά το νωθρό ξεκίνημα του. Στο 56΄ ο Μεντβέντεφ προωθήθηκε, έκανε την κάθετη για τον Κιντάνα, ο Μάτος δεν πρόλαβε να τον «βγάλει οφσάιντ» και ο Ισπανός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου για το 1-0.
Λίγα λεπτά μετά το γκολ, ο Ίβιτς προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Μπίσεσβαρ και Περέιρα αντί των Κάνιας και Τιάμ. Μετά τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ έγινε πιο κινητικός, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός για την εστία του Σέχιτς.
Στο 70΄οι Ροντρίγκες και Μπίσεσβαρ συνδυάστηκαν ωραία από τα αριστερά, ο Ολλανδός έπσε στο έδαφος και ζήτησε πέναλτι, αλλά ο Γιεφέτ έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 77΄, ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Λέοβατς γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, αυτή στρώθηκε στον Μάτος, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου σταμάτησε στα σώματα των Αζέρων.
Κι ενώ στα τελευταία λεπτά η Καραμπάγκ κλείστηκε στην άμυνά της θέλοντας να διαφυλάξει το προβάδισμα της, στο 87΄, ο Αμιργκουλίεφ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γλύκο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Καραμπάγκ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Εντλόβου (76΄Μαντατόφ), Μουαρεμ, Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίεφ, Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας (59΄Μπίσεβαρ), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ροντρίγκες, Τιάμ (66΄Περέιρα), Κάμπος (76΄Κουλούρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.