HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρύλος με ευρωπαϊκό του κοστούμι

Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός, πέτυχε 3 γκολ σε 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, "καθαρίζοντας" με συνοπτικές διαδικασίες την Αστά...

Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός, πέτυχε 3 γκολ σε 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, "καθαρίζοντας" με συνοπτικές διαδικασίες την Αστάνα. Μαέστρος ο Φορτούνης, έλαμψε ο Σεμπά με δύο γκολ, ένα γκολ και μία ασίστ ο Ελιουνούσι, ενώ σκόραρε και ο Φιγκέιρας στο εντυπωσιακό 4-1 του Φαλήρου.

Τη δεύτερη νίκη του στο 2ο όμιλο του Europa League πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε την Αστάνα με 4-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 3η αγωνιστική και έφτασε τους 6 βαθμούς, όσους έχει και ο ΑΠΟΕΛ. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Γιουνγκ Μπόις νίκησε τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 στην Ελβετία. Την επόμενη αγωνιστική (4η), οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Αστάνα στο Καζακστάν (3/11).

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ήταν εκπληκτικοί στο πρώτο ημίχρονο, όπου και "καθάρισαν" την υπόθεση-νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού ήταν ο Κώστας Φορτούνης, από τα πόδια του οποίου περνούσε όλο το παιχνίδι της ομάδας, ενώ ακολούθησε σε απόδοση ο Αντρέ Μάρτινς. Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Σεμπά, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ (35', 65'), ενώ το "χορό των τερμάτων" είχε ανοίξει ο Ντιόγκο Φιγκέιρας στο 25', μετά την ασίστ του Φορτούνη, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι είχε μία απίθανη έμπνευση στο 33', σκοράροντας ένα γκολ τεράστιας κλάσης (έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και σούταρε στην κίνηση από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή, σημαδεύοντας την απέναντι γωνία), ενώ έδωσε και την ασίστ στο 3-0 του Σεμπά. Η Αστάνα μείωσε προσωρινά σε 3-1 με τον Ζούνιορ Καμπανάνγκα στο 54', ύστερα από λάθος του Λεάλι. Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο), ενώ στο δεύτερο μέρος κατέβασαν ταχύτητα (και λόγω ΠΑΟΚ), την ώρα που ο Πάουλο Μπέντο έδωσε την ευκαιρία στους Γιώργο Μανθάτη και Ανδρέα Μπουχαλάκη, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Ο "Μπούχα" έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2016-2017.
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς (74' Καμπιάσο), Ντα Κόστα, Φορτούνης (79' Μπουχαλάκης), Καρντόσο, Ελιουνούσι (69' Μανθάτης), Μάρτινς, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Σεμπά.
Αναπληρωματικοί: Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Καμπιάσο, Βιάνα, Μανθάτης, Ιντέγε.
Αστάνα (Στάνιμιρ Στόιλοφ): Έριτς, Άνιτσιτς, Ταγκιμπέργκεν (63' Μουζίκοβ), Μπεϊσεμπέκοβ, Νουσερμπάγιεβ (59' Σίτοβ), Τουμάσι, Μάλι, Λογκβινένκο, Καμπανάνγκα (72' Ντεσπότοβιτς), Σόμκο, Κάνιας.
Αναπληρωματικοί: Μόκιν, Μουζίκοβ, Ντεσπότοβιτς, Ναγιαριάν, Σίτοβ, Κουλμπέκοβ, Ζουνούσοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.