HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σκακιστικός Καλαβρύτων με ευαισθησίες!

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) ,  Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δρα...

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ),  Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, για άλλη μια  φορά απέδειξε στην πράξη τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες του: Συμμετείχε ενεργά -ως Σύλλογος- στην επιτυχημένη Αιμοδοσία που πραγματοποίησε 25 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια”.
Η Αιμοδοσία, είναι πράξη ζωής και αγάπης. Αξίζει να είμαστε όλοι περήφανοι, όταν βοηθάμε συνανθρώπους μας με τέτοιες πράξεις γεμάτες ανιδιοτέλεια και προσφορά. Ο ΣΕΠΟΚΕ θα συνεχίσει να  συνδράμει -κοινωνικά και πολιτιστικά- τον Μαρτυρικό αυτό τόπο και ευχαριστεί θερμά όσες και όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο, στο να γίνει το όραμα της 'Καλαβρυτινής Τράπεζας Αίματος' πραγματικότητα.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.