HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Σκεπαστό

Ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις του ο Α.Ο.Σκεπαστού για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας 3ος όμιλος ΕΠΣ Αχαΐας την Κυριακή 9 Οκτωβρ...

Ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις του ο Α.Ο.Σκεπαστού για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας 3ος όμιλος ΕΠΣ Αχαΐας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 με αντίπαλο το Άνω Καστρίτσι. 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 13:30 στο γήπεδο του Ρίο με διαιτητή τον κ. Σωτήρη Παπαχριστόπουλο
Η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Ο. Σκεπαστού τονίζει:  
"Οι παίκτες της ομάδας μετά από εντατική προετοιμασία είναι έτοιμοι αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά να αγωνιστούν τόσο για το χόμπι τους και την φιλοδοξία τους όσο και για τους στόχους του φορέα και της διοικήσεως.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στον "αγώνα" που θα δώσουμε όλοι μαζί στην μακρά αγωνιστική περίοδο που αρχίζει.
Θέλουμε την συστράτευση όλων για την επίτευξη των στόχων μας . Δεν περισσεύει κανείς.
Για τον τόπο μας για τα παιδιά μας για τον αθλητισμό και το μέλλον.
Οι παίκτες μας:ΑΧΜΕΝΤΑΙ ΝΤΕΝΙΣ, ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΕΥΘΗΜΙΟΣ , ΔΡΑΓΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΖΑΝΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΚΑΛΟΥΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΡΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΜΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΡΚΛΕΣΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΝΤΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΠΡΙΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΡΗΓΑΣ ΦΩΤΗΣ, ΡΙΖΑΙ ΜΑΡΙΟΣ, ΤΡΑΓΟΤΣΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΡΑΓΟΤΣΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο προπονητής μας :ΜΑΓΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Το διοικητικό συμβούλιο :ΝΤΟΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΝΤΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ.
ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ:  ΚΑΚΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΟΣ,
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.