HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (20-10-16)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπής  για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υπο...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 71χρονη ημεδαπή, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών, για υπεξαίρεση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, σε βάρος 40χρονης ημεδαπής, η οποία, στις 16/10/2016 το πρωί, εξαπάτησε μια  84χρονη ημεδαπή στην οποία προσποιήθηκε ότι ήταν λογίστρια και  της απέσπασε το χρηματικό ποσό των (582) ευρώ, προκειμένου να διευθετήσει  οικονομική της εκκρεμότητα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη  ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Ροδιά Ηλείας από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 54χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε  ότι εκκρεμούσαν  σε βάρος της  δυο εντάλματα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για υποθέσεις απάτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Εργατικό ατύχημα με τραυματισμό
Από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία, για εργατικό ατύχημα με τραυματισμό, που έλαβε χώρα χθες το πρωί,  στο Μέσα Πηγάδι Αιτωλικού, κατά το οποίο 53χρονος ημεδαπός, εργαζόμενος ως οδηγός μηχανήματος έργου σε εργοτάξιο και κατά το χειρισμό οδοστρωτήρα τραυματίστηκε λόγω  υποχώρησης του εδάφους. Ο τραυματίας διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην  Αμφιλοχία,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας,  43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού  βάρους έξι (6) γραμμάριων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.