HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

2-1 υπέρ Γραμμένου η ΕΠΣ Αχαΐας - Ποιοι ψηφίζουν στις εκλογές της ΕΠΟ

Σ υνεδρίασε χθες 10 Οκτωβρίου 2016, το  Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας με βασικό αντικείμενο συζήτησης τις ψήφους της ένωσης ενόψει των εκλογών της...

Συνεδρίασε χθες 10 Οκτωβρίου 2016, το  Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας με βασικό αντικείμενο συζήτησης τις ψήφους της ένωσης ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 26 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ., εκλέκτορες στις εκλογές της ΕΠΟ θα είναι οι Δημήτρης Μπαλαφούτης, Αγγελος Δανιήλ και Δημήτρη Μπασκούτα.
Όπως είναι γνωστό ο Μπαλαφούτης στηρίζει τον Ελευθεριάδη που υποστηρίζεται από τον Ολυμπιακό και οι Δανιήλ-Μπασκούτας στηρίζουν την παράταξη Γραμμένου που υποστηρίζεται από την συμμαχία ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις του χθεσινού Δ.Σ., είναι οι εξής:
ατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. / Ε.Π.Σ.Α. στις 10/10/2016 αποφασίστηκαν τα εξής:
1)Έγκριση οικονομικών μηνών
2) Εκπροσώπηση της ΕΠΣΑ στην Γενική Συνέλευση ΕΠΟ για 14/10/2016 από Μπαλαφούτη Δημήτρη, Δανιήλ Άγγελο και Πλώτα Αθανάσιο και για τις 26/10/2016 από Μπαλαφούτη Δημήτρη, Δανιήλ Άγγελο και Μπασκούτα Ελευθέριο.
3) Έγκριση Προκήρυξης Παιδικών Πρωταθλημάτων περιόδου 2016-2017.
4) Έγκριση πρακτικού Εκτελεστικής Γραμματείας Νο 21/1-9-2016.
5)Μεταγραφή διαιτητή».

Εκλογές ΕΠΟ:
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ θα γίνουν στις 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.
Υποψήφιοι θα είναι οι Βαγγέλης Γραμμένος που υποστηρίζεται από τον Ολυμπιακό και Δημήτρης Ελευθεριάδης που υποστηρίζεται από την συμμαχία ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Η Εκλογική Επιτροπή θα προκύψει μέσω ειδικής Γενικής Συνέλευσης, που θα τελεστεί στις 12 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Εν τω μεταξύ, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Καραβασίλης.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι οι εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου θα γίνουν με νέο καθεστώς. Κάθε Ένωση από τις 55 έχει τρεις ψήφους (και όχι μία) ενώ οι 16 ομάδες της Super League θα έχουν από μία (σημαντική παράμετρος). Σύνολο: 181. Για την εκλογή προέδρου απαιτείται το 50%+1, εκτός αν υπάρχει θέμα με κάποια ΕΠΣ (διαθέτει δηλαδή διοίκηση πρωτοδικείου και ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ), οπότε ο αριθμός των ψήφων μειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.