HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νταβλούρος: Κανένας Καλογρίτσας δεν θα μπορέσει να τους σώσει από το επερχόμενο τέλος τους!

γράφει ο τ. βουλευτής  Αθανάσιος Νταβλούρος Τ ην ημέρα που 144.000 συνταξιούχοι είδαν να πέφτει και νέο «τσεκούρι» στις επικουρικές συ...

γράφει ο τ. βουλευτής Αθανάσιος Νταβλούρος
Την ημέρα που 144.000 συνταξιούχοι είδαν να πέφτει και νέο «τσεκούρι» στις επικουρικές συντάξεις τους και η κυβέρνηση πανηγύριζε ότι έβαζε τέλος στη διαπλοκή στο τηλεοπτικό τοπίο για να φέρει σ’ αυτό τη δική της διαπλοκή, ονόματι Καλογρίτσα, σπρώχνοντας παράλληλα στον δρόμο της ανεργίας εκατοντάδες εργαζόμενους των μη αδειοδοτηθέντων καναλιών, απολαύσαμε την επικοινωνιακή φιέστα του Αλέξη Τσίπρα σε ετοιμοπαράδοτα τμήματα νέων οδικών αξόνων.
Από κοντά και ο αρμόδιος υπουργός, ο οποίος ήταν στα πάνω του και σε μεγάλη… φόρμα! Και γιατί όχι;
Το αγαπημένο κουμπαράκι του πήρε την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια, αυτή που με άλλες τρεις θα φέρουν στα ταμεία του κράτους 246 εκατομμύρια ευρώ, που θα πάνε, όπως λένε, για τη στήριξη της πληγείσας κοινωνίας!
Μόνο που οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε η χώρα στη διακυβέρνηση της προσπερνούν (γιατί δεν τους συμφέρει) ότι το προαναφερόμενο ποσό είναι υποπολλαπλάσιο αυτού που θα χάσει το κράτος κλείνοντας υγιείς και κερδοφόρες τηλεοπτικές επιχειρήσεις.
Όμως, έγινε έτσι γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Ο «λαοπρόβλητος» και λαοπλάνος πρωθυπουργός δεν μπορούσε να πάει στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης με άδεια χέρια.
Κάτι πρέπει να πει ως κυβερνήτης της χώρας στη συμπρωτεύουσα, εκεί όπου πριν από δύο χρόνια εξαπατούσε συνειδητά τον ελληνικό λαό υποσχόμενος την κατάργηση των μνημονίων, κατώτατο μισθό 751 ευρώ,  13η σύνταξη, και τόσα άλλα.
Κατά τα λοιπά, ήταν ωραίο το επικοινωνιακό «σόου» του για όσες και όσους έχουν ασθενή μνήμη και στερούνται κοινής λογικής, αν και παρέπεμπε σε φιέστες άλλων εποχών τις οποίες ο ίδιος, ως αγέννητος τότε, δεν είχε ζήσει.
Του διέφυγε, όμως, μια ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Λέξη δεν είπε ο «Αριστερός» και «λαοπρόβλητος» πρωθυπουργός για τις τσουχτερές και ακριβοθώρητες τιμές των διοδίων που θα καταβάλει ο ελληνικός λαός.
«Σιγή ασυρμάτου» είχαμε από τον (πάλαι ποτέ) ενορχηστρωτή του περιβόητου Κινήματος «Δεν πληρώνω»! Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Όμως η αρχή του τέλους τους είναι κοντά, πολύ κοντά. Και τότε δεν θα μπορέσει να τους σώσει κανένας Καλογρίτσας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.