HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η στιγμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα στα διόδια Κιάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τ ον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που ανέβασαν μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα την στιγμή της επίθεσής τους στα διόδι...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που ανέβασαν μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα την στιγμή της επίθεσής τους στα διόδια Κιάτου στην Εθνική οδό Αθηνών - ­Πατρών, προκαλώντας φθορές με σφυριά και βαριοπούλες στα γκισέ.
Βίντεο από την επίθεση που πραγματοποίησαν μέλη του «Ρουβίκωνα» στις 29 Αυγούστου στα διόδια του Κιάτου στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών ανήρτησε η ομάδα αντιεξουσιαστών στον ιστότοπο Indymedia.
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» είχαν προξενήσει φθορές σε πέντε κουβούκλια διοδίων. Η αστυνομία είχε προχωρήσει σε 10 συλλήψεις.
Σε κείμενο που ανήρτησε ο «Ρουβίκωνας» στο Ιndymedia δικαιολογεί την επίθεση στα διόδια μιλώντας τόσο για τα ατυχήματα σε αυτόν τον δρόμο όσο και για τα σκάνδαλα που σχετίζονται με την κατασκευή των δρόμων και τους μεγαλοεργολάβους.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.