HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καιρός φονιάς στην Πελοπόννησο – Νεκροί σε Καλαμάτα και Λακωνία

Σ ε τέσσερα ανέρχονται τα θύματα της θεομηνίας που έπληξε τη χώρα το τελευταίο 24ωρο. Πρόκειται για μία 63χρονη με κινητικά προβλήματα α...

Σε τέσσερα ανέρχονται τα θύματα της θεομηνίας που έπληξε τη χώρα το τελευταίο 24ωρο. Πρόκειται για μία 63χρονη με κινητικά προβλήματα από το Πήδημα Καλαμάτας, έναν 92χρονος με αναπηρία από τη Θουρία, μία 90χρονη από την πόλη της Καλαμάτας και έναν 77χρονος βοσκός στον Βλαχιώτη Λακωνίας.
Χάος στο οδικό δίκτυο
Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, λόγω της θεομηνίας που έπληξε τους δύο νομούς το ξημέρωμα. Συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 222ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας στο ύψος του Αγίου Φλώρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται και διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας.
Διακοπή κυκλοφορίας έχουμε ακόμη, στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ασπροχώματος - Πύλου, στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Ασπροχώματος - Πύλου στην είσοδο της Μεσσήνης, στην γέφυρα του Παμίσου ποταμού και στο δρόμο Αγίου Νικολάου - Τραχήλας στην μεσσηνιακή Μάνη. Στο νομό Λακωνίας υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από το 19ο έως το 21,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τάραψας - Μονεμβασιάς, στην περιοχή της Σκάλας, από τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα μέχρι το Βλαχιώτη και σε όλους τους παρακείμενους επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους.
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σκάλας - Γερακίου, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο του δρόμου Απιδιά - 'Αγιος Δημήτριος Ζάρακος, από το 1ο έως το 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βλαχιώτη - Γούβες, ενώ με μεγάλη δυσχέρεια διεξάγεται η κυκλοφορία από 43ο έως το 43,2 χιλιόμετρο του δρόμου Σπάρτης - Αγίου Δημητρίου.
Σπίρτζης-Τόσκας με ελικόπτερο στην Καλαμάτα
Σύσκεψη για τα προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες σε όλη τη Μεσσηνία πραγματοποιούν φορείς του Νομού στο Διοικητήριο της Καλαμάτας.
Στη σύσκεψη μετέχουν ο Υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης, Βουλευτές και Δήμαρχοι του Νομού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι Αντιπεριφεριάρχες, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και του Στρατού. Mάλιστα με ελικόπτερο φθάνουν σε λίγο οι Υπουργοί  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
Να κηρυχθεί ο νομός Μεσσηνίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Τατούλης
Ανείπωτη τραγωδία και οδυνηρό γεγονός χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, το χαμό των τριών ανθρώπων στηνπεριοχή της Μεσσηνίας απο τις πλημμύρες των τελευταίων ωρών.
Ο κ. Τατούλης μίλησε στην ΕΡΤ Τρίπολης για τα τεράστια προβλήματα και τις γενικευμένες καταστροφές στις υποδομές αλλα και στο ζωικό κεφάλαιο. Όλη αυτή η κατάσταση έχει τεράστιες επιπτώσεις στην καθημερινότητα και τις ζωές των πολιτών».
Πρώτο ζήτημα για την περιφέρεια Πελοποννήσου είναι να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η περιοχή δήλωσε ο κ. Τατούλης.
Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ 
Φωτογραφίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.