HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΣ Αχαΐας με “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ”

Η “Ένωση για όλους” και η “Νέα Ενωσιακή Ανατροπή” ενώνονται σύμφωνα με της αρχές τους σε “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ” Με συνέπεια ...

Η “Ένωση για όλους” και η “Νέα Ενωσιακή Ανατροπή” ενώνονται σύμφωνα με της αρχές τους σε “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ”
Με συνέπεια σε όλα τα σωματεία, ανακοινώνουμε σήμερα την συλλογική απόφασή μας, για την κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές με νέο όνομα “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ”, όπου στην προσπάθειά μας θα ηγηθεί και θα είναι νέος πρόεδρος ο Άγγελος Δανιήλ. Φυσικά η απόφασή μας για αξιολόγηση στη πρώτη διετή θητεία, και αλλαγή με τον Κώστα Ντάσιο ή άλλα ικανά στελέχη της παράταξης ισχύει στο ακέραιο.
Με μεγάλη μας λύπη παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο γενικά και αγανακτούμε όπως όλοι σας. Έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι: Η παράταξή μας εκφράζει τα σωματεία που θέλουν καθαρά πρωταθλήματα, διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και των υποδομών, νέα γήπεδα και νέους πόρους οικονομικούς, που θα βοηθήσουν στην διασφάλιση της ύπαρξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αρχίζει μια μεγάλη προεκλογική περίοδο που θα την τρέξουμε με ηθική, διαφάνεια και ευθύνη απέναντι στα σωματεία. ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ Κυρσανίδης Αλέξανδρος, Παπαδογιώργος Γιώργος, Βέρρας Ηλίας, Λεωνιδόπουλος Γιώργος, Ρουμελιώτης Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.