HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Πεθερά κυνηγούσε τον γαμπρό της στην Εθνική Οδό - Βγήκαν ρόπαλα και μαχαίρια

Σε... καταδίωξη στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας κατέληξε ο καυγάς της πεθεράς με τον γαμπρό της. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το p...

Σε... καταδίωξη στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας κατέληξε ο καυγάς της πεθεράς με τον γαμπρό της.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το patrisnews.com, όταν ο γαμπρός λογομάχησε με την πεθερά του και έφυγε από το σπίτι με το δικό της αυτοκίνητο, με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία. Η πεθερά με τη σειρά της πήρε το αυτοκίνητο ενός συγγενής της και ξεκίνησε την καταδίωξη.
Όταν ο άνδρας κατάλαβε ότι τον ακολουθούσε άλλαξε κατεύθυνση και φέρεται να έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο που επέβαινε η πεθερά του και να το ακινητοποίησε επί της Εθνικής Οδού Πύργου - Κυπαρισσίας.
Η πεθερά κατήγγειλε στην αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι ο γαμπρός της βγήκε από το αυτοκίνητο και την απείλησε με μαχαίρι. Όταν ειδοποίησε την αστυνομία, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε η ίδια, επέστρεψε και της επιτέθηκε με ξύλινο ρόπαλο.
Ο άνδρας συνελήφθη, καθώς η πεθερά του υπέβαλε μήνυση και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.