HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Νέος Πρόεδρος ο Άγγελος Δανιήλ

Νέο συμβούλιο συγκρότησαν τα έξι μέλη της ΕΠΣΑ, που είχαν αιτηθεί να συγκληθεί ΔΣ με μοναδικό θέμα την αναδιάρθρωση του συμβουλίου (Δανι...

Νέο συμβούλιο συγκρότησαν τα έξι μέλη της ΕΠΣΑ, που είχαν αιτηθεί να συγκληθεί ΔΣ με μοναδικό θέμα την αναδιάρθρωση του συμβουλίου (Δανιήλ, Πλώτας, Σαρρής, Χριστόπουλος, Μπασκούτας, Κουλούρης) με πρόεδρο τον Άγγελο Δανιήλ, από τη στιγμή, που δεν ήταν παρόντα τα υπόλοιπα μέλη (Μπαλαφούτης, Γκοτσόπουλος, Φλωράτου, Κουτρόπουλος)! 
Τα έξι μέλη συγκρότησαν συμβούλιο που έχει ως εξής: Πρόεδρος: Άγγελος Δανιήλ. Α' αντιπρόεδρος: Γιώργος Μαυροκολέας. Β' αντιπρόεδρος: Άγγελος Κουλούρης. Γενικός γραμματέας: Λευτέρης Μπασκούτας. Αναπληρωτής γραμματέας: Δημήτρης Σαρρής. Ταμίας: Οδυσσέας Χριστόπουλος. Αναπληρωτής ταμίας: Θανάσης Πλώτας. Μέλη: Δημήτρης Μπαλαφούτης, Έμμυ Φλωράτου, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, Γιώργος Γκοτσόπουλος. 
Νωρίτερα, στους «6» απεστάλη μέσω δικαστικού επιμελητή εξώδικος απάντηση από τον Δημήτρη Μπαλαφούτη, η οποία αναφέρει ότι «υπάρχει απόλυτη ακυρότητα, η οποία επέρχεται αυτοδικαίως κατά πάγια θέση της ΕΠΟ και κατά πάγια νομολογίας των δικαστηρίων».
Δανιήλ: «Στηρίζουμε την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου»
Μετά το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, ο νέος της πρόεδρος, Άγγελος Δανιήλ, προέβη στην εξής δήλωση:
«Παρά την προσπάθεια αυτών που εκπροσωπούν το παρελθόν, η ΕΠΣ Αχαΐας άλλαξε από σήμερα σελίδα και θα πορεύεται με διαφάνεια και απόλυτη ενημέρωση στα σωματεία της.
Δηλώνουμε προς όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι συντασσόμαστε στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και στηρίζουμε την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.
Η επόμενη μέρα θα είναι απαλλαγμένη από αυτούς που κρατούν τα σωματεία της Αχαΐας δέσμια των προσωπικών επιλογών τους. Είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό θα συμβεί το ίδιο συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.