HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα - ένα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων "πιάνουν δουλειά"

Έ να – ένα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων “πιάνουν δουλειά”  και προσφέρουν ευκαιρίες άθλησης σε όλους τους Καλαβρυτινούς. ...

Ένα – ένα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων “πιάνουν δουλειά”  και προσφέρουν ευκαιρίες άθλησης σε όλους τους Καλαβρυτινούς.
Η αρχή έγινε με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Αφού αγιάστηκαν και πήραν την ευχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Καλαβρύτων Αιδεσιμολογιώτατου Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, καθορίστηκαν οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας της κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 4:15 έως 5: 45 το απόγευμα. (πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στα τηλέφωνα 6974 308584 Θύμιος Φλογεράς & 6944 556194 Αλέκος Χουλιάρας)
Σειρά  τώρα παίρνει το Βόλεϊ  Γυναικών και η Ρυθμική Γυμναστική:
Το νεοσύστατο τμήμα Βόλεϊ Γυναικών, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5: 30 το απόγευμα για ηλικίες 15 – 18 ετών και στις 7:00 το απόγευμα για ηλικίες 19 ετών και άνω, υπό τις προπονητικές οδηγίες της αθλήτριας  Βόλεϊ Γεωργίας  Γανοπούλου (τηλ 6984 156670 )  στην οποία ευχόμαστε καλή αρχή.
 Η Ρυθμική Γυμναστική, την Δευτέρα 19  Σεπτεμβρίου 2016 στις 4:30 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Καλαβρύτων,  με την καθηγήτρια Αλεξία Ζαχαριουδάκη - είμαστε τυχεροί που την έχουμε στην Πόλη μας- (τηλ 6973 583810).
Τέλος, ανακοινώνουμε ότι είμαστε σε επαφή με προπονητές – γυμναστές για την λειτουργία Ακαδημιών Μπάσκετ αγοριών, Στίβου και Βόλεϊ κοριτσιών.    
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

    Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
Τάκης Βαρβιτσιώτης              Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.