HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Καλαμάτα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:20 σήμερα το πρωί στην περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αισθητή σε πολλέ...

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:20 σήμερα το πρωί στην περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο, ανάμεσα στη Μεσσηνία και στο νησάκι Βενέτικο.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο, πέντε χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Κορώνης.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, «δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για τυχόν ζημιές από τον σεισμό», ενώ όπως πρόσθεσε, «υπήρξε μια μικρή ανησυχία στα σχολεία και οι μαθητές βγήκαν στα προαύλια».
Υπενθυμίζεται ότι ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11:58 σήμερα το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου, και έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το νησί της Ρόδου και στα γύρω νησιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.