HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

23 πληρώματα, μοναδική διαδρομή και πολλά γκάζια στην Φτέρη - Όλες οι λεπτομέρειες

Α υτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016, η αγαπημένη ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή “Φτέρη” θα γεμίσει με ήχους αγωνιστικών αυτ...

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016, η αγαπημένη ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή “Φτέρη” θα γεμίσει με ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων, με 23 πληρώματα να ετοιμάζονται για τη μάχη. Το 7ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου διοργανώνεται από το τοπικό Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου” (Α.Λ.Μ.Α. Αιγίου) και αποτελεί τον 2ο φετινό αγώνα που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου.
Τα 23 πληρώματα, θα αγωνιστούν δύο φορές σε μια από τις, κατά γενική ομολογία, κορυφαίες ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές της Ελλάδας, την Ειδική Διαδρομή “Φτέρη”, που έχει μήκος 17,1 χιλιόμετρα και κατεύθυνση από το χωριό Φτέρη προς το χωριό Σελινούντας.
Το Σάββατο από τις 16:00 θα διεξαχθεί ο Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου. H Πανηγυρική Εκκίνηση θα ξεκινήσει στις 21:00 στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Η δρόμοι θα κλείσουν μιάμιση ώρα πριν, οπότε φροντίστε να είστε έγκαιρα στις θέσεις σας. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων γύρω στις 14:00.
Να σημειώσουμε οτι συμμετέχουν και τα Καλαβρυτινά πληρώματα:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.