HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τέρμα τα γκάζια Καρούζος και Μπράβος στο 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ

Ξεκινά το 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ  στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 και οι συμμετοχές είναι πολλές και εκλεκτές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λ...

Ξεκινά το 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ  στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 και οι συμμετοχές είναι πολλές και εκλεκτές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και το πλήρωμα από την Κλειτορία. Ο λόγος για τους  Γώργο Καρούζο και Παναγιώτη Μπράβο που θα αγωνιστούν στην κατηγορία της C4/E10 με το γνωστό TOYOTA COROLLA GT. Έχοντας δυο επιτυχημένες εμφανίσεις σε 38ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ και 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ MINI ΡΑΛΛΥ που κατέλαβαν την 3η θέση της C3/C4 και την 2η θέση της ΕΕ10 αντίστοιχα, ευελπιστούν στην συνέχιση των καλών εμφανίσεων. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!
Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα και την κατηφορική ειδική «ΦΤΕΡΗ», να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους αγωνιζόμενους. Η ειδική διαδρομή έχει μήκος 17.1 χλμ και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 34.2 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 76χλμ.RALLY FTERHS LOADING
Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.