• Με τέρμα τα γκάζια Καρούζος και Μπράβος στο 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ

  Reporter: Κυριαζής Νίκος
  Published: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016
  A- A+
  Ξεκινά το 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ  στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 και οι συμμετοχές είναι πολλές και εκλεκτές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και το πλήρωμα από την Κλειτορία. Ο λόγος για τους  Γώργο Καρούζο και Παναγιώτη Μπράβο που θα αγωνιστούν στην κατηγορία της C4/E10 με το γνωστό TOYOTA COROLLA GT. Έχοντας δυο επιτυχημένες εμφανίσεις σε 38ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ και 22ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ MINI ΡΑΛΛΥ που κατέλαβαν την 3η θέση της C3/C4 και την 2η θέση της ΕΕ10 αντίστοιχα, ευελπιστούν στην συνέχιση των καλών εμφανίσεων. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!
  Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα και την κατηφορική ειδική «ΦΤΕΡΗ», να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους αγωνιζόμενους. Η ειδική διαδρομή έχει μήκος 17.1 χλμ και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 34.2 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 76χλμ.RALLY FTERHS LOADING
  Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας.
  Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.

  ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

 • No Comment to " Με τέρμα τα γκάζια Καρούζος και Μπράβος στο 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ "