HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μαρία Ζαφειροπούλου νέα υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

M ετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε αναπληρωτές διοικητές για 31 κεντρικά και περ...

Mετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε αναπληρωτές διοικητές για 31 κεντρικά και περιφερειακά νοσοκομεία.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»,  και στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας θα βρεθεί η Μαρία Ζαφειροπούλου,  από το Καλλιφώνιο Καλαβρύτων.
Η Μαρία Ζαφειροπούλου με πτυχίο Νομικής Δημοσίου Δικαίου από το Πανεπιστήμιο της Λιλ, με μεταπτυχιακό στο «Δίκαιο και Πολιτικές Υγείας» και μεταπτυχιακό «Πολιτικών Σπουδών» στο ίδιο Πανεπιστήμιο, έχει πολυετή διδακτική εμπειρία σε πανεπιστήμια της Ελλάδος (π.χ. τμήμα Ιατρικής Πατρών μεταπτυχιακό "Δημόσια Υγεία" και τμήμα νοσηλευτικής Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο μεταπτυχιακό Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά "Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας") και του εξωτερικού (Γαλλίας, Κύπρου και Βελγίου). Τα ενδιαφέροντά της εστιάζουν αφενός στις επιπτώσεις της κρίσης και την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και αφετέρου στα δικαιώματα των ασθενών, και ιδιαιτέρως των ΑΜΕΑ και των ηλικιωμένων. Είναι άλλωστε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Γηριατρικής και Γεροντολογικής Εταιρίας.

Η Μαρία Ζαφειροπούλου, μιλώντας στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο τόπο καταγωγής της, το όμορφο Καλλιφώνι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "τα Καλάβρυτα και γενικότερα τα καλαβρυτοχώρια είναι ιδιαίτερος τόπος για μένα, είναι τόπος ηρεμίας και εσωτερικής αναζωογόνησης δεδομένου ότι ο πατέρας μου, Νίκος Ζαφειρόπουλος δικηγόρος, πρώην πρόεδρος Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών έχει καταγωγή από το Καλλιφώνι."
Να σημειώσουμε οτι 2012, η Μαρία Ζαφειροπούλου, έχει εκπονήσει ερευνητική ερευνητική εργασία για τις επιπτώσεις της κρίσης στη διαχείριση του Καλλιμανοπούλειου (ΚΕΔΙΚ Καλαβρύτων) και το 2008 ως πρόεδρος ενός Ελληνογαλλικού συλλόγου στο εξωτερικό προσκάλεσε 50 χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου στην Λίλ της Γαλλίας.
Είναι η τρίτη σειρά συμπατριώτισσά μας που αναλαμβάνει διοίκηση Νοσοκομείου μετά την Αναστασία Μπαλασοπούλου (Ιπποκράτειο), Ιωάννα Σφυρή (Καλάβρυτα).
Της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.