HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Λειβαρτζινοί Πάτρας στην Κλειτορία για το Παγκαλαβρυτινό αντάμωμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σ τον απόηχο του 14 Παγκαλαβρυτινού Ανταμώματος που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε Καλάβρυτα και Κλειτορία,σας παραθέτουμε φωτο...

Στον απόηχο του 14 Παγκαλαβρυτινού Ανταμώματος που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε Καλάβρυτα και Κλειτορία,σας παραθέτουμε φωτογραφίες απο την παρουσία του Χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας στην Κλειτορία, .
Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει:
"Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που καταφέραμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την γιορτή χαράς. Ευχαριστούμε τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του κ. Ασημακοπούλου Κατερίνα για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκανε. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση και την ζεστή φιλοξενία. Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Τσιάκα Γρηγόριο για την εθελοντική του προσφορά και βοήθεια στο Χορευτικό μας η οποία ηταν πολύτιμη. Τέλος ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση καθώς και τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας που παρευρέθησαν κοντά μας."
Ο Υπεύθυνος του Χορευτικού Παπαγιαννακόπουλος Σάκης






















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.