Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Τσάμικο του Περιφερειάρχη στο Σοποτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην λαμπρή και ιστορική εκδήλωση στο Σοποτό που διοργάνωσε η Παγκαλαβρυτινή Ένωση, ο Σύλλογος Σοποτινών και ο Δήμος Καλαβρύτων για την...

Στην λαμπρή και ιστορική εκδήλωση στο Σοποτό που διοργάνωσε η Παγκαλαβρυτινή Ένωση, ο Σύλλογος Σοποτινών και ο Δήμος Καλαβρύτων για την παρουσίαση της Αρχοντικής Γυναικείας Παραδοσιακής Φορεσιάς του 1821, όπως σχεδιάστηκε μετά από μελέτες ετών και κατασκευάστηκε χειροποίητη με τον παλαιό τρόπο ύφανσης και ραφής (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Εκεί ήταν και τα φημισμένα χορευτικά της Λυκούριας παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Ο πρόεδρος του συλλόγου Λυκούριας, Σωκράτης Μούσιος, δεν έχασε την ευκαιρία και... άρπαξε το κ. Κατσιφάρα για να χορέψει ένα Τσάμικο. Ο Περιφερειάρχης δεν... αντιστάθηκε και μας έδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα μοναδικό παραδοσιακό γλέντι. Δείτε και τα βίντεο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.