HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Τρεις ακόμα συλλήψεις για παράβαση Τελωνιακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες (2-8-2016) το πρωί, στην Πάτρα, σε δυο διαφορετικές  περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών...

Συνελήφθησαν, χθες (2-8-2016) το πρωί, στην Πάτρα, σε δυο διαφορετικές  περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 37, 33 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν τον 37χρονο να κατέχει 1900 γραμμάρια λαθραίου καπνού, μοιρασμένο σε τριάντα οκτώ ισοβαρείς συσκευασίες και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν επιπλέον 1200 πακέτα με λαθραία τσιγάρα διαφόρων εταιριών.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 33χρονο και τον 15χρονο, να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και σε έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν μέσα σε τσάντα που κατείχαν, 310 πακέτα τσιγάρων και 600 γραμμάρια λαθραίου καπνού μοιρασμένο σε δώδεκα συσκευασίες ιδίου βάρους.

Το μοτοποδήλατο των δυο αλλοδαπών κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης αδικήματος, ενώ κανένα από τα πακέτα τσιγάρων που κατασχέθηκαν δεν έφερε την ενδεικτική ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.