HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αναταραχή στο Καλλιμανοπούλειο - Τις παραιτήσεις των εργαζομένων ζητά ο Μητροπολίτης

Αναταραχή προκλήθηκε σήμερα στο Καλλιμανοπούλειο Διακονικό Εκκλησιαστικό Κέντρο Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ) αφού σύμφωνα με πληροφορίες του kala...

Αναταραχή προκλήθηκε σήμερα στο Καλλιμανοπούλειο Διακονικό Εκκλησιαστικό Κέντρο Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ) αφού σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. κ. Αμβρόσιος και Πρόεδρος του ΚΕΔΙΚ, ζήτησε από όλο το προσωπικό (σύνολο 35 άτομα) τις παραιτήσεις τους έως τις 17 Αυγούστου. Το γεγονός αυτό δημιούργησε, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωση και προβληματισμό στις τάξεις των εργαζομένων.
Σε επικοινωνία μας με τον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη κ.κ Αμβροσίο, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στα Καλάβρυτα, μας επισήμανε οτι η απόφασή του αυτή ουσιαστικά δεν θα είναι εκτελεστέα αλλά είναι ένας τρόπος εξομάλυνσης, των διαταραγμένων σχέσεων μεταξύ του προσωπικού που έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες, όπως ο ίδιος μας επισημαίνει. Όπως μας τόνισε, οι παρατήσεις θα μείνουν ανενεργές εφόσον το κλίμα μέσα στο ίδρυμα εξομαλυνθεί. 
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να υπογράψουν καμία παραίτηση και μιλώντας στο kalavrytanews.com, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον το δικό τους, των οικογενειών τους αλλά και του Καλλιμανοπουλείου, που για πολλά χρόνια αποτελεί κόσμημα για τα Καλάβρυτα φροντίζοντας σήμερα 70 ηλικιωμένους. Πολλοί εκ των εργαζομένων έχουν ενημερώσει ήδη την επιθεώρηση εργασίας και σε καμία περίπτωση δεν θα αποδεχθούν το "τελεσίγραφο" όπως τονίζουν
Σε κάθε περίπτωση η είδηση που κυκλοφόρησε και που το kalavrytanews.com πληροφορήθηκε από την πρώτη στιγμή δημιουργεί αναστάτωση και ελπίζουμε να επικρατήσει η ψυχραιμία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.