HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κρούσμα ντόπινγκ με Ελληνίδα κολυμβήτρια στο Ρίο!

Σ ΟΚ στην Ελληνική αποστολή, καθώς λίγες ώρες πριν από την Τελετή Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων είχαμε δύο κρούσματα ντόπινγκ σε Ελληνίδα...

ΣΟΚ στην Ελληνική αποστολή, καθώς λίγες ώρες πριν από την Τελετή Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων είχαμε δύο κρούσματα ντόπινγκ σε Ελληνίδα κολυμβήτρια και σε μέλος της Παραολυμπιακής Ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt το πρώτο δείγμα της κολυμβήτριας ήταν θετικό και μάλλον αρκετό, ώστε να την στείλει πίσω στη χώρα μας ο αρχηγός της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος. Μάλιστα, εκκρεμεί και το δεύτερο δείγμα που θα οριστικοποιήσει το «ατόπημα» της Ελληνίδας αθλήτριας, η οποία, όπως τονίζεται, δεν είναι από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του υγρού στίβου.  
Είναι 26 χρόνων και επρόκειτο να αγωνιστεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου. Το όνομά της δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι και την εξέταση του δεύτερου δείγματος. Αυτή θα ήταν η δεύτερη Ολυμπιακή συμμετοχή της, όμως αύριο θα αναχωρήσει για την Ελλάδα, μέσω Ρώμης. Της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό και απόψε θα μείνει σε ξενοδοχείο. Φυσικά, δεν θα είναι στην τελετή έναρξης.
Το δεύτερο θετικό δείγμα, αφορά μέλος της παραολυμπιακής ομάδας, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα, καθώς οι Παραολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.