HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Εξαιρετική σιμουλτανέ σκάκι στην μαγευτική κεντρική πλατεία Φιλίων

Σ τα πλαίσια των καλοκαιρινών Eκδηλώσεων του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρ Ν...

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών Eκδηλώσεων του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρ Ν. Χ. Ραζής, παρέθεσε 12/8 στην μαγευτική κεντρική πλατεία Φιλίων (σε υψόμετρο 888 μέτρων), αγώνα επίδειξης-σιμουλτανέ στο σκάκι. Όπως είναι γνωστό, οι σιμουλτανέ που διοργανώνει ο ΣΕΠΟΚΕ, εξελίσσονται και σε κοινωνικές (για τον κόσμο που παρακολουθεί σχολιάζοντας) και εκπαιδευτικές (για τους συμμετέχοντες) διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να μένουν για καιρό εντυπωμένες στην μνήμη όλων.
Στην Eκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Αδελφότητας Φιλιωτών Καλαβρυτινών 'Ο Άγιος Βλάσιος', παρευρέθη πλήθος κόσμου, ενώ έπαιξαν 10 μικροί και μεγάλοι σκακιστές. Μετά από πολύ ενδιαφέροντες παρτίδες, ο Ν. Ραζής σημείωσε 8 νίκες και 2 ήττες (από Θοδωρή Φρίξο Παπαρρηγόπουλο και Φίλιππα Νικολακόπουλο) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες (Νίκος και Σταύρος Βλαχόπουλος, Ηλιάννα Ζερβού, Σεραφείμ Καλλιμάνης, Νίκος Λουκόπουλος, Φρόσω Λουκοπούλου, Αναστάσης Σταυρόπουλος, Σταύρος Χριστοδούλου) ξεχώρισαν για την οξυδέρκεια και την μαχητικότητά τους .
Στην προσφώνησή του ο Πρόεδρος των Φιλιωτών Γεώργιος Μητρόπουλος, ανάμεσα στα άλλα, στάθηκε στα πολλαπλά πνευματικά και πολιτιστικά οφέλη που απλόχερα προσφέρει η ενασχόληση με το ζατρίκιο ειδικά στα παιδιά, ενώ για ακόμη μια φορά υπερθεμάτισε την εξαιρετική δραστηριότητα του ΣΕΠΟΚΕ σε Αθλητικό και Κοινωνικό επίπεδο, όχι μόνο στην Επαρχία Καλαβρύτων, αλλά και γενικότερα.
Στην αντιφώνησή του ο Νικόλαος Ραζής, δήλωσε εξαιρετικά ευτυχής για την συνεργασία του με τέτοιας εμβέλειας και λάμψης Συλλόγους, που με τις πολλαπλές-επιτυχείς δραστηριότητές τους (που απεικονίζονται άλλωστε και στο λίαν καλαίσθητο περιοδικό που εκδίδουν), προσφέρουν στον τόπο τους (πολίτες και νεολαία) θαυμαστές και ποιοτικές υπηρεσίας Πολιτισμού.
Κλείνοντας, αξίζει τον κόπο να σημειωθεί, ότι δηλώθηκε η κοινή πρόθεση, οι σκακιστικές αυτές διεργασίες, όχι μόνο να καθιερωθούν και να συνεχιστούν σε Αθλητικό και Εκπαιδευτικό επίπεδο, αλλά και επεκταθούν και σε άλλους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.