HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσιακά τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού στο  Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. Στο Φεστιβάλ που είναι μια σημαντική συνεργασ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού στο  Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. Στο Φεστιβάλ που είναι μια σημαντική συνεργασία με τον θεσμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, ένα θεσμό που μετρά πάνω από δέκα χρόνια ζωής με την παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων από όλο τον κόσμο, συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας. 
Ανάμεσα σε χορευτικά τμήματα από Ουκρανία,  Κολομβία, Κίνα, Γεωργία, Τουρκία, Ρωσία, Βοσνία αλλά και από ελληνικά χορευτικά, τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας πραγματοποίησαν με τέλεια εμφάνιση και απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού στο κατάμεστο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. 
Όλα τα χορευτικά συγκροτήματα μετέφεραν στην ευρύτερη περιοχή μας τους πολιτισμούς τους, σε ένα μεγάλο φόρουμ ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών.
Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου εμφανώς συγκινημένη και περήφανη για την παρουσία του χορευτικού, δήλωσε: "Αισθανόμαστε Τιμή αλλά και καμάρι. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε όλη αυτή την προσπάθεια, μέλη, χορευτές, φίλους, υποστηρικτές του Παν-Καλαβρυτινού Συλλόγου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.