HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και πήγε να τους πατήσει - Ακινητοποιήθηκε με πυροβολισμούς.

Συνελήφθη, σήμερα (17-8-2016), νωρίς το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιτα...

Συνελήφθη, σήμερα (17-8-2016), νωρίς το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιταλίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για απόπειρα επικίνδυνης  σωματικής βλάβης, αντίσταση και απείθεια.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, ο δράστης εισήλθε σε πρατήριο άρτου, στην Πάτρα και αφαίρεσε διάφορα τρόφιμα και τσιγάρα, χωρίς να καταβάλλει το ακριβές  αντίτιμο και αφού επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο τράπηκε σε φυγή.
Στο πλαίσιο ερευνών για την εξιχνίαση της κλοπής, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί, στην Κρήνη Πατρών, τον 31χρονο,  μέσα στο όχημά του και  επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ενώ ο δράστης δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους και προσπαθώντας να διαφύγει, κινήθηκε απειλητικά με το αυτοκίνητο εναντίον τους.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του 31χρονου, πυροβολώντας το μπροστινό αριστερό τροχό του και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος κατά τη σύλληψή του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.