HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής με Χάλκινο Ολυμπιακό Μετάλλιο

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής χάρισαν στην Ελλάδα το 5ο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το πλήρωμα της ιστιοπλο...

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής χάρισαν στην Ελλάδα το 5ο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Το πλήρωμα της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία των 470, ολοκλήρωσε πριν από λίγο την κούρσα των μεταλλίων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Έτσι αυξήθηκε η συλλογή της Ελλάδας στα πέντε. Συνολικά η ελληνικη κωπηλασία σε Ολυμπιακούς Αγώνες έχει κατακτήσει τρία χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια.
«Δικαιώθηκαν οι κόποι μας»
Για δικαίωση των κόπων τους και της δουλειάς τους έκαναν λόγο οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μιλώντας στη κάμερα της ΕΡΤ.
Παύλος Καγιαλής: «Πολύ δύσκολος αγώνας προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Αυστραλό πίσω μας, παλέψαμε όσο μπορούσαμε δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό μην ξεχνάμε ότι ήταν νικητής στο Λονδίνο και παγκόσμιος πρωταθλητής, Έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς τώρα πια. Αισθανόμαστε περήφανοι, είναι η δικαίωση μιας δουλειάς που είχε πολύ κόπο και προγραμματισμό».
Παναγιώτης Μάντης: «Στη τελευταία σημαδούρα είχαμε και εμείς μια άτυχη στιγμή. Όμως, πετύχαμε το στόχο μας και συνεχίζουμε δυνατά για το μέλλον. Τρώγωντας ανοίγει η όρεξη πλέον θέλουμε και άλλα μετάλλια. Είχαμε πει ότι θα σταματήσουμε όταν χάσαμε τη πρόκριση για το Λονδίνο. Αλλά πεισμώσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το μετάλλιο εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.