HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ατομικές Ειδοποιήσεις Τελών Ύδρευσης και Τελών Νεκροταφείου...

Ο Δήμος Καλαβρύτων έστειλε σε όλους, Δημότες και μη, που έχουν όμως υδρευόμενα ακίνητα στο Δήμο (δηλ. σε όλα τα χωριά), καθώς και  οικογ...

Ο Δήμος Καλαβρύτων έστειλε σε όλους, Δημότες και μη, που έχουν όμως υδρευόμενα ακίνητα στο Δήμο (δηλ. σε όλα τα χωριά), καθώς και  οικογενειακούς τάφους στα παλαιά Κοινοτικά νεκροταφεία, ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ χρέωσης για το 2016 (νερού και Νεκροταφείου ). 
Δύο καλόπιστες παρατηρήσεις: 
1ον) Ενώ πρόκειται για χρέωση / λογαριασμό,  γιατί αναγράφεται ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ  και κοψοχολιάζουν τους ανθρώπους, λες και χρωστάνε στην Εφορία ή ληξιπρόθεσμα βεβαιωμένα τέλη; 
Γνώμη μας: θ' αρκούσε ο τίτλος Λογαριασμός χρέωσης τελών Ύδρευσης έτους 2016 και Τέλη Νεκροταφείου 2016.
2ον) Γιατί ο Δήμος έχει βάλει καταλυτική ημερομηνία πληρωμής την 31 Ιουλίου 2016 και μετά απειλεί με προσαυξήσεις, όταν τα τα τέλη αφορούν το 2016 ;  Κανονικά ληξιπρόθεσμα και απαιτητά θα έπρεπε να γίνουν μετά την 31.12.2016!!! όχι από το πρώτο εξάμηνο του 2016 !! και μάλιστα με προσαυξήσεις!!
Τέλος, γιατί, δεν έβαζε ο Δήμος, έστω την 31 Αυγούστου ως καταληκτική ημερομηνία καταβολής των Τελών, ούτως ώστε ερχόμενοι οι Καλαβρυτινοί στα  χωριά τους τον Αύγουστο, να πάνε στα τοπικά Δημοτικά καταστήματα να πληρώσουν .
Τώρα, τους τρομάζουν με ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για κάτι που κανονικά λήγει 31.12.2016, δεν τους διευκολύνουν να πληρώσουν έστω τον Αύγουστο και πρέπει στις 31 Ιουλίου, μαζί με Εφορία, ΕΝΦΙΑ κ.λ.π, να τρέχουν στις Τράπεζες να πληρώσουν τα Τέλη υδρεύσεως και Νεκροταφείου, αλλιώς απειλούνται με πρόστιμα κ.λ.π
Καλό το νόμιμον, αλλά να βλέπουμε και το ηθικό και το διευκολυντικό  προς τους Καλαβρυτινούς. Μαζί μας τους θέλουμε και όχι να δυσφορούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.