HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσιακοί Ιππικοί αγώνες στον Αρχαίο Κλείτορα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση με ιππικούς αγώνες που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων ίππων ο "Χελμός" Κλειτορίας σήμερα Κυριακή...

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση με ιππικούς αγώνες που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων ίππων ο "Χελμός" Κλειτορίας σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Αρχαίο Κλείτορα.
΄Ήταν όλοι εκεί, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Καρράς, δημοτικοί σύμβουλοι, η Πρόεδρος του συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ.Λαζουράς,ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Καρράς,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ζυγούρας Ανδρέας, Γεωργακοπούλου Χαρά,ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων κ. Σατολιάς Παύλος,ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων κ. Τριαντόπουλος,ο Διοικητής Α.Τ.Κλειτορίας κ .Παναγάκης Ανδρέας,ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας κ. Κωτσιάς Χρήστος,η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών «ο Στριφτόμπολας» κ. Χασαποπούλου Γιωργία,Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας κ. Αγγελόπουλος Αργύρης και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. 
Ο Σύλλογος Φίλων ίππων ο "Χελμός" Κλειτορίας τα είχε ετοιμάσει όλα όπως έτρεπαν και το θέαμα ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Καλαβρύτων,τον Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων για τη βοήθεια τους,το κ. Ζυγούρα Ανδρέα για τη προσφορά του-όλους τους χορηγούς μας,την Αρχαιολογική υπηρεσία,την Πυροσβεστική, την Αστυνομία,το Ε.Κ.Α.Β.,όλους όσους συμμετείχαν και μας τίμησαν με τη παρουσία τους!! Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης …πάντα ακούραστοι και πρόθυμοι δίπλα στο σύλλογο μας!!! Ο τυχερός της ημέρας ήταν ο Δήμαρχος μας κ. Λαζουράς που κέρδισε το «μεγάλο» δώρο της Λαχειοφόρου μας ένα θηλυκό άλογο περίπου 10 μηνών….του ευχόμαστε να του ζήσει…!!!!!

Δείτε φωτογραφίες 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.