HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας ξεκινά τις παραστάσεις

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας, ξεκινούν με κέφι και όρεξη τις παραστάσεις τους για τη θε...

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας, ξεκινούν με κέφι και όρεξη τις παραστάσεις τους για τη θερινή περίοδο. Ετσι, το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Ιουλίου αντίστοιχα η ομάδα θα εμφανιστεί στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στις 9.15 μ.μ. Το έργο που ανεβάζουν οι Ταξιδευτές είναι το "Δεν είμαι εγώ" του Γρηγόριου Ξενόπουλου. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε τρεις πράξεις, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Στεφανίδη. Οι Ταξιδευτές ευχαριστούν ιδιαίτερα για τη στήριξη του τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού της Πάτρας κ.Βασίλειο Θωμόπουλο.
Η ομάδα επίσης, θα παρουσιάσει και δύο Δευτέρες Θεάτρου, στα Νιφορέικα καλεσμένη από τον εκεί δραστήριο πολιτιστικό σύλλογο. Ετσι στις 4 Ιουλίου θα παίξει το έργο του Παύλου Μάτεση "Η Τελετή" και στις 11 Ιουλίου την κωμωδία του Γ.Ξενόπουλου "Δεν είμαι εγώ". Ωρα έναρξης παραστάσεων 9.15μ.μ. Καλούν όλους τους φίλους τους, που είναι πάντα κοντά στην Ομάδα, να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις και να περάσουν όλοι καλά. Η είσοδος όπως πάντα σε όλα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.