HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 30χρονης που χάθηκε από Καλάβρυτα προς Πάτρα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας γυναίκας η οποία χάθηκε στο δρόμο από τα Καλάβρυτα προς την Πάτρα, στην περιοχή της Χαλανδρίτσας, τα ...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας γυναίκας η οποία χάθηκε στο δρόμο από τα Καλάβρυτα προς την Πάτρα, στην περιοχή της Χαλανδρίτσας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου από τα Καλάβρυτα με προορισμό στην Πάτρα. Kατά την διαδρομή χάθηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αγροτική περιοχή στον Άγιο Κωνσταντίνο Χαλανδρίτσας.
Μην μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο κάλεσε τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης (112) και στις 2.55 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οργάνωσε επιχείρηση εντοπισμού της υπό την καθοδήγηση του διοικητή της Υπηρεσίας στην Πάτρα Ιωάννη Πετρούτσου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και μετά από ολονύχτια έρευνα την εντόπισαν στις 6.30 το πρωί της Κυριακής. Η 30χρονη ήταν καλά στην υγεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.