HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ελληνική Ομάδα διάσωσης (Αχαΐας) για τις έρευνες στο Βουραϊκό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομάδα διάσωσης (παράρτημα Αχαΐας) που συμμετείχε στην επιχείριση Έρευνας και Διάσωσης για το αγνοούμενο πα...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομάδα διάσωσης (παράρτημα Αχαΐας) που συμμετείχε στην επιχείριση Έρευνας και Διάσωσης για το αγνοούμενο παιδί στην περιοχή του Βουραϊκού ποταμού και συγκεκριμένα στην θέση "σιφώνι" αργά χθές το βράδυ στις 19/06, με δυστυχώς τραγική κατάληξη.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΟΔ τονίζει: 
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετείχε στις έρευνες με 10 εκπαιδευμένους Διασώστες της, των τμημάτων Α' Βοηθειών, Ορεινής Διάσωσης, Υγρού Στοιχείου καθώς επίσης και του τμήματος Επικοινωνιών.
Η επιχείριση είχε βαθμό δυσκολίας λόγω του ποταμού καθώς διασώστες της ΕΟΔ έκαναν έρευνα παραπλεύρως καθώς και εσωτερικά του ποταμού για το αγνοούμενο παιδί. Δυστυχώς το αποτέλεσμα ηταν τραγικό. Αισθανόμαστε όλοι συγκλονισμένοι και εκφράζουμε τα συλληπτήρια μας στην οικογένεια του μικρού. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Αχαΐας κ. Ρουμελιώτη Νικόλαο, την 6η Ε.Μ.Α.Κ. καθώς επίσης και την ηλεκτρονική Σελίδα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS για την αμέριστη συνεργασία που ως τελικό αποδέκτη έχει όπως πάντα το κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.