HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αν. Κατσανιώτης: «Να καταβληθούν άμεσα οι μισθοδοσίες των εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου.»

Το θέμα των καθυστερήσεων στην καταβολή των μισθοδοσιών των εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου που παραμένουν απλήρωτοι από το Πάσχα, έφερε στη ...

Το θέμα των καθυστερήσεων στην καταβολή των μισθοδοσιών των εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου που παραμένουν απλήρωτοι από το Πάσχα, έφερε στη Βουλή ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Ο Βουλευτής επεσήμανε στην ερώτησή του ότι «πρόκειται για 130 οικογένειες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στις βασικές υποχρεώσεις τους, βιώνοντας την ανέχεια, αλλά και την αβεβαιότητα, καθώς δεν γνωρίζουν ποιο θα είναι το μέλλον της ΕΒΟ Αιγίου.», ενώ κάλεσε το αρμόδιο Υπουργείο να προβεί άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα οφειλόμενα στους εργαζομένους που βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική δυσχέρεια, αλλά και να απαντήσει στους εργαζομένους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων αν αυτές οι καθυστερήσεις προμηνύουν ένα δυσοίωνο μέλλον για τα εργοστάσια και αν οδηγούνται σε λουκέτο.
Τέλος, ρώτησε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για ποιους συγκεκριμένα λόγους δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοδοσίες των εργαζομένων από το Πάσχα, γιατί δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθοδοσιών των εργαζομένων, πότε θα καταβληθούν οι οφειλόμενες μισθοδοσίες των εργαζομένων, αν οι καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθοδοσιών των εργαζομένων προμηνύουν ένα δυσοίωνο μέλλον για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ποιο είναι το μέλλον της ΕΒΟ Αιγίου και των υπολοίπων εργοστασίων της χώρας και ποιος είναι ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.