HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Σαραντάρα απασχολούσε ηλικιωμένους και τους ξάφριζε

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης σε βάρος...

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης σε βάρος ηλικιωμένου, που έλαβε χώρα, προχθές (20-6-2016) στο Αίγιο.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας, ηλικίας 41 ετών και δύο ακόμα συνεργών της τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, η δράστιδα προσέγγισε έναν 76χρονο πεζό, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 205 ευρώ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που την περίμεναν οι δύο συνεργοί της και τράπηκαν σε φυγή.
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, στο πλαίσιο των ερευνών τους για την εξιχνίαση της κλοπής, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία της δράστιδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών της.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.