HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκθεση έργων ζωγραφικής-κατασκευών και πλεκτικής με βελονάκι,

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων στα εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών και μικτών υλικών για παιδιά, εφήβους και ενήλι...

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων στα εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών και μικτών υλικών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, όπως και στο εργαστήρι πλεκτικής με βελονάκι που λειτούργησαν φέτος με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., οι μαθητές εκθέτουν τα έργα τους στο κοινό της Αιγιάλειας.
Ειδικότερα, την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., θα εκτεθούν στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” τα έργα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων που συμμετείχαν στα εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών και μικτών υλικών υπό την καθοδήγηση του κ. Αλέξη Ασημακόπουλου. 
Επίσης, την Τρίτη 5 Ιουλίου θα εκτεθούν στον ίδιο χώρο και ώρες από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, έργα των συμμετεχόντων στο εργαστήρι πλεκτικής με βελονάκι, που λειτούργησε την περασμένη άνοιξη υπό την καθοδήγηση της κας Μαρίας Φραντζή.
Με εκτίμηση
Μαρία Τσουκαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.