HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης του χώρου στάθμευσης οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης του χώρου στάθμευσης οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα Σκοπός ήταν η δημιουργία ενός σύγχ...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης του χώρου στάθμευσης οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα Σκοπός ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού χώρου στάθμευσης αλλά παράλληλα και η καλαισθησία του Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες ανάπλασης του χώρου στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων, της Διεύθυνσης Αστυνομικής Αχαΐας, στην οδό Αμερικής, στην Πάτρα, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή Αρχών και φορέων της περιοχής.
Οι εργασίες περιλάμβαναν το καθαρισμό του χώρου, την περίφραξη, τη τοποθέτηση φρεατίων, την κατασκευή στεγάστρου, τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, τη δενδροφύτευση με την εγκατάσταση συστήματος αυτόματου ποτίσματος, καθώς και την τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού χώρου στάθμευσης, ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των υπηρεσιών, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τη καλαισθησία της περιοχής.
Η ανάπλαση του χώρου στάθμευσης, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, αναμφίβολα, θα διευκολύνει τη συντήρηση των οχημάτων, τα οποία πλέον θα σταθμεύουν σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και ασφαλή χώρο, βελτιώνοντας κατ’ επέκταση και τις παρεχόμενες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες.
Πέρα από τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του χώρου, έμφαση δόθηκε στη οπτική του πάρκιν, ώστε να αποτελεί ένα φιλικά προσβάσιμο χώρο στους εργαζόμενους αστυνομικούς και μια καλαίσθητη εγκατάσταση προς τους πολίτες.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν, κατά κύριο λόγο, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία μερίμνησε για τον καθαρισμό του χώρου, την δενδροφυτευση και την παροχή υλικών της περίφραξης.
Επίσης, συνδρομή με εργατικό προσωπικό παρασχέθηκε από τον Δήμο Πατρέων, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πάτρας, ενώ η ασφαλτόστρωση του χώρου πραγματοποιήθηκε με τη διάθεση κατάλληλων μηχανημάτων και εξειδικευμένου προσωπικού από την εταιρία J&P ΑΒΑΞ.
Παράλληλα το ηλεκτρονικό σύστημα επιτήρησης, τοποθετήθηκε με δαπάνη της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αχαΐας, ενώ στη διαμόρφωση του χώρου συνέβαλαν ουσιαστικά ο        Διοικητής και το προσωπικό του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και οι συντηρητές πολιτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.
Για την ανάπλαση του χώρου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας δήλωσε τα εξής :
«  Η συνεργασία που ξεκίνησε από τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ για την προμήθεια περιπολικών, μηχανών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τα οποία ήδη χρησιμοποιούνται από την Αστυνομία, συνεχίστηκε με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών μας στη διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί το αστικό περιβάλλον και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, καθώς σκοπός ήταν πάντοτε η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και η ενίσχυση της ασφάλειάς τους ».
Επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Σειντης Ιωάννης, δήλωσε τα εξής :
« Η συντήρηση και η βελτίωση των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και γενικά των υποδομών μας, αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο, ώστε οι αστυνομικές υπηρεσίες να αποτελούν φιλικά προσβάσιμους χώρους τόσο στους αστυνομικούς που εργάζονται, όσο και στους πολίτες που εξυπηρετούνται.
Στη συγκεκριμένη ανάπλαση, οι ανιδιοτελείς συνεργασίες και η προσφορά του προσωπικού σε εργασία πέραν των καθηκόντων του, ελαχιστοποίησε το κόστος του έργου, αποδεικνύοντας ότι πολλοί στόχοι μπορούν να καταστούν εφικτοί.
Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων, την Δ.Ε.Υ.Α.Π. και την εταιρία J&P ΑΒΑΞ για την ουσιαστική στήριξη τους, αλλά και όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό το οποίο εργάστηκε για την επίτευξη αυτού του σκοπού ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.