HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Συνάντηση στελεχών της Τ.Ε.Ν.Δ.Καλαβρύτων παρουσία Κατσανιώτη (φωτο)

Συνάντηση των στελεχών της νεοεκλεγείσας τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε στην Κλειτορία χθες (4/6/...


Συνάντηση των στελεχών της νεοεκλεγείσας τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε στην Κλειτορία χθες (4/6/16) το βράδυ, παρουσία του Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Κατσανιώτη. 
Η νεα σύνθεση της Τ.Ε. που αναδείχθηκε στις εκλογές της 3ης Απριλίου 2016 (διαβάστε εδώ), συγκροτήθηκε σε σώμα και μετά από πρόταση του προέδρου κ. Νικόλαου Τσάμη εξελέγησαν:
Αντιπρόεδρος ο κ. Καυγάς Παναγιώτης
Γραμματέας ο κ. Πορετσάνος Κώστας
Ταμίας ο κ. Ασημακόπουλος Κώστας και
Υπεύθυνη Γυναικών κα. Μαντώ Κανελλοπούλου
Ακολούθησε δείπνο. προσφορά του Προέδρου της Δημοτικής Τ.Ε Ν.Δ. Καλαβρύτων κ Νικόλαου Τσάμη.
Εκτός του Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ Βασίλειος Καρράς, ο Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων «ΔΗΚΕΚ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» και δημοτικός σύμβουλος, Σωτήριος Δουκλιάς, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κλειτορίας και μέλος κοινωνικών φορέων και συλλόγων της περιοχής και δημοτικός σύμβουλος Βασιλική Παπουτσή,
ο  διευθυντής του πρώην Υπουργού Έργασίας κ. Βρούτση κ. Δουφεξής Παναγιώτης και αρκετοί άλλοι. 
Η συζήτηση των στελεχών, επικεντρώθηκε στις πολιτικές εκτιμήσεις και στα προβλήματα τόσο της κοινωνίας όσο και στα τοπικά θέματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.