Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέθηκε νεκρό το 9χρονο παιδάκι στο Βουραΐκό

Δυστυχώς αυτο που απευχόμασταν όλοι συνεβη. Ο 9χρονος που έπεσε στη θέση «σιφώνι» βρέθηκε νεκρός. Άνδρες της ΕΜΑΚ κάνουν προσπάθεις ν...

Δυστυχώς αυτο που απευχόμασταν όλοι συνεβη. Ο 9χρονος που έπεσε στη θέση «σιφώνι» βρέθηκε νεκρός. Άνδρες της ΕΜΑΚ κάνουν προσπάθεις να ανασύρουν τη σορό ενώ τρένο του οδοντωτού βρίσκεται στο σημείο για να το μεταφέρει στα Νιάματα όπου και περιμένει ασθενοφόρο.
Ο μικρός Βασίλης μαζί με τους γονείς του, είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα για την εκδρομή τους. Έφτασαν με λεωφορείο στο Διακοφτό και από εκεί αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη διαδρομή παράλληλα στις ράγες. Το παιδί χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς τους, καθώς έπεσε για άγνωστους λόγους από την γέφυρα κοντά στη θέση Σιφώνι.
Η επιχείρηση εντοπισμού του βρισκόταν σε εξέλιξη από τις δύο το μεσημέρι στο φαράγγι του Βουραϊκού. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία "μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.