HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ - ΚΑΡΝΕΣΙ - Γκολ εμείς, σέντρα εσείς (φωτο)

Περίμεναν πως και πως τη ρεβάνς της καλοκαιρινής ήττας τους από την Άνω Κλειτορία οι Λυκουραίοι και δεν άφησαν την ευκαιρία. Στο φιλικό ...

Περίμεναν πως και πως τη ρεβάνς της καλοκαιρινής ήττας τους από την Άνω Κλειτορία οι Λυκουραίοι και δεν άφησαν την ευκαιρία. Στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη την μεγάλη Πέμπτη, στο γήπεδο της Λυκούριας η τοπική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Σωκράτη Μούσιου, δεν τήρησε την... φιλοξενία και... φιλοδώρησε με εφτά τέρματα τους Καρνεσιώτες χωρίς να δεχθεί κανένα. 
Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Καρνεσιωτών κάνει σοβαρές καταγγελίες για... ντοπάρισμα παικτών, αφού όμως αποκαλύπτει ο Σπήλιος Μπαλαφούτας, οι παίκτες της Λυκούριας, εθεάθησαν πριν τον αγώνα να καταναλώνουν... τσίπουρα στο καφενείο του χωριού.  
Σε κάθε περίπτωση μικροί - μεγάλοι και από τα δύο χωριά διασκέδασαν, σ ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλους. Οι Καρνεσιώτες αναμένουν την επόμενη αναμέτρηση στο γήπεδό τους αυτή την φορά, ελπίζοντας ότι οι εργασίες για να τελειώσει θα έχουν ολοκληρωθεί (το τελευταίο είναι για τον Δήμαρχο).
Να σημειώσουμε οτι την αναμέτρηση παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι, τόσο από το Καρνέσι όσο και από την Λυκούρια σε μια μέρα σύσφιξης των ήδη πολύ καλών σχέσεων των δύο χωριών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρνεσιωτών, Σπήλιος Μπαλαφούτας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκούριας, Σωκράτης Μούσιος σε δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.