HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων διοικητών σε έντεκα  Νοσοκομεία. Η Αναστασία Μπαλασοπούλου, από την Δάφνη Καλαβρύτων, αναλαμβάνει την...

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων διοικητών σε έντεκα  Νοσοκομεία. Η Αναστασία Μπαλασοπούλου, από την Δάφνη Καλαβρύτων, αναλαμβάνει την διοίκηση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών 
Η Αναστασία Μπαλασοπούλου (Γενική Γραμματέας της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης), σπούδασε “Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων” στην ΑΣΟΕΕ, ενώ είναι απόφοιτος της ΕΣΔΥ και κάτοχος πτυχίου MSc στην Λήψη Αποφάσεων από το Operational Research Department του London School of Economics και ειδικότερα στο πεδίο “Analysis for Health Care Decisions”. 
Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως στέλεχος του χώρου των Νοσοκομείων συνεχίζοντας παράλληλα αμείωτη την επιστημονική δραστηριότητα και εξέλιξη. Εργάστηκε, μεταξύ άλλων θέσεων, ως Διοικητική Διευθύντρια σε δύο νοσοκομεία και ως Διοικήτρια σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Συμμετείχε σε ειδικές επιτροπές μελέτης του Υπουργείου Υγείας επί Οργανωτικών, Θεσμικών και Οικονομικών θεμάτων του νοσοκομειακού τομέα. 
Είναι μέλος του ΔΕΠ της ΕΣΔΥ από το 2005, με διδακτικό έργο στο μάθημα «Χρηματοοικονομική Διοίκηση νοσοκομείου» αλλά και στις ενότητες της Διοίκησης Αλλαγών, Στοχοθεσίας και Ελέγχου. Έχει εποπτεύσει πλήθος διπλωματικών εργασιών και έχει λάβει μέρος σε ειδικές εκπαιδευτικές δράσεις της ΕΣΔΥ. Είναι επίσης εξωτερικός συνεργάτης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης. 
Είναι ενεργό μέλος της European Health Management Association. 

Ιδιαίτερα Επιστημονικά Ενδιαφέροντα 
Η εξειδίκευση στα θέματα διοίκησης των νοσοκομείων αποτελεί κύριο και διακριτό στοιχείο της επιστημονικής - επαγγελματικής ταυτότητάς της. 
Έχει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον για την μελέτη και έρευνα των πεδίων της Διοίκησης Αλλαγών και της Λήψης Αποφάσεων, στο ειδικό νοσοκομειακό περιβάλλον, και για την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων Οργάνωσης και Οργάνωσης της παραγωγής. Ειδικότερα μελετά την Εφαρμογή της Λιτής Παραγωγής στο Νοσοκομείο, σε συνδυασμό με την αλλαγή και την λήψη αποφάσεων με στόχο την βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας των οργανισμών. Στα πεδία αυτά εστιάζεται και η συγγραφική δραστηριότητα και η παρουσίαση επιστημονικών εργασιών σε συνέδρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 
Εκπονεί διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο στην πολυτεχνική σχολή τμήμα Μηχανικών παραγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στο πεδίο της λιτής οργάνωσης και ποιότητας των υπηρεσιών


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.