HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Εν συρμώ" με τον Οδοντωτό για τους δημοσιογράφους

Το πρωί της Τετάρτης, οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι από μεγάλα ΜΜΕ της χώρας συμμετείχαν σε οργανωμένη ξενάγηση σε Διακοπτό και Καλάβρυτα,...

Το πρωί της Τετάρτης, οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι από μεγάλα ΜΜΕ της χώρας συμμετείχαν σε οργανωμένη ξενάγηση σε Διακοπτό και Καλάβρυτα, ταξιδεύοντας με τον Οδοντωτό και απολαμβάνοντας τη διαδρομή. Το ίδιο απόγευμα στις 8 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18 Μαΐου), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: “Οδοντωτός Σιδηρόδρομος και Καλάβρυτα: 1896-2016, 120 χρόνια παράλληλης ιστορίας: Κατοχή - Αντίσταση - Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα – Απελευθέρωση” και με ομιλητή τον πρόεδρο του Μουσείου κ. Χρίστο Φωτεινόπουλο. Παράλληλα, στο χώρο θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας και προβολή του ηχοράματος του Αντώνη Φιλιππουπολίτη για το τρενάκι του Οδοντωτού (Παραγωγή: Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου).
Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Παναγόπουλος ο τ. Νομάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ., Κατσικόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Αιγίου κ. Τσουκαλά, ο βοηθός δημάρχου Καλαβρύτων κ Μαγκαφάς και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.