HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "Tαξιδευτές" της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας ολοκλήρωσαν την "Tελετή"

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον πρώτο κύκλο παραστάσεων με το έργο του Παύλου Μάτεση "Τελετή". Οι τρεις τελευ...

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον πρώτο κύκλο παραστάσεων με το έργο του Παύλου Μάτεση "Τελετή".
Οι τρεις τελευταίες παραστάσεις δόθηκαν στο χώρο του Παμικρασιατικού Συλλόγου καλεσμένοι της Προέδρου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ κ. Κατερίνας Κολλιοπάνου, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς, καλεσμένοι από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ.Αγγελικής Λύγκα-Γράψα και τέλος, στο χώρο της Γηριατρικής Πάτρας καλεσμένοι από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Οι Ταξιδευτές ευχαριστούν όλους που παρευρέθηκαν στις παραστάσεις τους και φυσικά πολλά ευχαριστώ και στους φορείς που τους κάλεσαν.
Ετσι κι αλλιώς η μόνη τους πληρωμή είναι οτι με το κέφι τους και την αστείρευτη διάθεση για προσφορά, κάνουν τον κόσμο να περνάει καλά και να ξεχνιέται, έστω και για λίγο, από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που πάντα η είσοδος είναι και θα είναι ελεύθερη για όλους, σε κάθε παράσταση. Η θεατρική ομάδα της Ενωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας, θα συνεχίσει με το ξεκαρδιστικό έργο "Τελετή" και τις πολλές ανατροπές του, μέσα στο καλοκαίρι.

Ετσι, ανανενεώνουν το ραντεβού τους με τους ανθρώπους που τους αγαπούν και τους στηρίζουν για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. (Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Η ΤΕΛΕΤΗ του Παύλου Μάτεση (ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ)
Παίζουν: Θοδωρής Στεφανίδης, Κατερίνα Μαντά Αντωνακοπούλου, Ελένη Κατριμπούζα, Ναταλία Μπεσσαράμπ, Αγγελική Μπιλάλη, Ευγενία Σπηλιωτοπούλου, Αναστασία Τσαπάλου-Μπιρλή, Ειρήνη Τρυφωνοπούλου, Κατερίνα Τσαπάλου, Μαρία Χονδρομάρα,Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.
Υπεύθυνη Ομάδας- Δημόσιες Σχέσεις-Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.