HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει κατά την Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καθώς θα σημει...

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει κατά την Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καθώς θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά: 
Την Κυριακή των Βαΐων (24/04) αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. 
Τη Μεγάλη Δευτέρα (25/04) και τη Μεγάλη Τρίτη (26/04) στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας κυρίως στα νότια. Βελτίωση από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία τη Μεγάλη Τρίτη θα παρουσιάσει πτώση. 
Τη Μεγάλη Τετάρτη (27/04) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχές στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.
Για το διήμερο της κορύφωσης του Θείου Δράματος, τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή φαίνεται ότι οι βροχές και οι καταιγίδες περιορίζονται κυρίως στα ορεινά, ωστόσο ο ουρανός θα παραμείνει συννεφιασμένος και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Κυρ, 24 Απρ
Αυξημένη συννεφιά το πρωί, βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καρό για το υπόλοιπο της ημέρας.Υψηλή: 14  oC
Χαμηλή: 6  oC
  με 20 km/h59% - 96%
Μ.Δευ, 25 Απρ
Συννεφιά το πρωί,  συννεφιά με πιθανή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα.Υψηλή: 12  oC
Χαμηλή: 6  oC
  με 15 km/h70% - 97%
Μ.Τρι, 26 Απρ
Βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυξημένη συννεφιά τη νύχτα.Υψηλή: 11  oC
Χαμηλή: 4  oC
  με 17 km/h60% - 96%
Μ.Τετ, 27 Απρ
Αίθριος καιρός.Υψηλή: 16  oC
Χαμηλή: -1  oC
  με 15 km/h41% - 94%
Μ.Πεμ, 28 Απρ
Αίθριος καιρός το πρωί,  συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή αργά τη νύχτα.Υψηλή: 18  oC
Χαμηλή: 1  oC
  με 10 km/h33% - 98%
Μ.Παρ, 29 Απρ
Βροχή το πρωί, συννεφιά με ασθενή βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.Υψηλή: 22  oC
Χαμηλή: 8  oC
  με 12 km/h36% - 90%8,6   mm
Μ.Σαβ, 30 Απρ
Συννεφιά.Υψηλή: 24  oC
Χαμηλή: 10  oC
  με 8 km/h42% - 79%

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.