HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Πριν ενάμισι χρόνο ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια κοινή προ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πριν ενάμισι χρόνο ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια κοινή προσπάθεια για να κρατήσουμε ζωντανό και να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ το αθλητικό πνεύμα στα Καλάβρυτα μέσα από την εστία πολιτισμού και αθλητισμού που λέγεται Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων.
Με αναδείξατε ταγό σε αυτήν την προσπάθεια και σας ευχαριστώ. Καταφέραμε όλοι μαζί, μα κυρίως τα παιδιά όλων των τμημάτων της ιστορικής αυτής γωνιάς, πολλά.
Ενάμιση χρόνο μετά δυστυχώς, νιώθω ότι όλη αυτή, η αρχικά αγνή προσπάθεια δεν συνεχίζεται πλέον με γνώμονα την ανιδιοτέλεια και τον εθελοντισμό. Ενάμισι χρόνο μετά και αφού καταφέραμε να ανεβάσουμε στην περσινή αγωνιστική χρονιά κατηγορία την ομάδα ποδοσφαίρου και στην φετινή να την κρατήσουμε, δηλώνω πικραμένος την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου και του μέλος του Δ.Σ. της ομάδας.
Πικραμένος όχι γιατί δεν καταφέραμε, μέσα σε όλες τις δυσκολίες, να πετύχουμε στους αρχικούς μας στόχους, αλλά γιατί δεν μπορώ πλέον να συνυπάρχω με ένα διοικητικό συμβούλιο, μέλη του οποίου εμπλέκονται στην ομάδα μόνον για προσωπικές επιδιώξεις η για να καλύπτουν τα Σαββατοκύριακά τους…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Μέλος της διοίκησης χρησιμοποιεί την ομάδα μόνο και μόνο για να γεμίζει το προσωπικό του ιστολόγιο που διατηρεί, εμφανιζόμενος ως… δημοσιογράφος γράφοντας ασύστολα ψεύδη σε κάθε ευκαιρία και κάνοντας κακό στην ομάδα και στο σύνολο. Ο εν λόγο κύριος πρόσφατα «αρθρογράφησε» για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας εμφανίζοντας ως «σωτήρες» μια μικρή μόνο ομάδα και όχι το σύνολο και κυρίως τα παιδιά που δίνουν τα πάντα όλους αυτούς του μήνες, λειτουργώντας ως μη μέλος της διοίκησης και των αποφάσεων της που πάντα ήταν συλλογικές.
Δυστυχώς αυτά επικρατούν στην ομάδα των Καλαβρύτων. Παρασκήνια, κουβεντούλες, τρικλοποδιές, αυταρέσκεια, εγωισμός και ιδιοτέλεια. Αυτό θέλουν μερικοί για την ομάδα. Να την διατηρούν πάντα στη μιζέρια και στην γκρίνια για να μπορούν να την ελέγχουν
Η Α.Ε.Καλαβρύτων κύριοι, δεν είναι παραμάγαζο κανενός. Ανήκει στα παιδιά των Καλαβρύτων και είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού που αθλούνται δεκάδες παιδιά σε όλα τα τμήματά του. Εμείς που με κάθε τρόπο εμπλεκόμαστε στα διοικητικά, οφείλουμε να την συντηρούμε και να μεγαλώνουμε αυτήν την ζεστή γωνιά με γνώμονα το ήθος και την ανιδιοτέλεια.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα απ όλα τα παιδιά, όλων των τμημάτων της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμο Καλαβρύτων και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά για την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα. Ευχαριστώ τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας και τις οικογένειές όλων των παιδιών.
Συχωρήστε τα τυχόν λάθη και παραλήψεις μου, σας διαβεβαιώ δεν έγιναν από σκοπού.
Κλείνοντας, διαβεβαιώνω τα παιδιά και τους αθλητές της ομάδας ότι σύντομα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν, αρκεί ορισμένοι πονηροί και ιδιοτελείς κηφήνες, να πάψουν να ασχολούνται με τα κοινά.
Δεν θα επανέλθω και δεν θα μπω στην λογική των απαντήσεων στα επικείμενα γραφόμενα ψευτοδημοσιογράφων.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια
Ηρακλής Παπαγερωργίου
Πρόεδρος (έως σήμερα) 
Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.