HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιάννης Μάκκας: Παραμένω "στρατιώτης"

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας. Συγκεκριμένα αναφέρει:  Σε κάθε εκλογικό αγώνα υ...

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας.
Συγκεκριμένα αναφέρει: 
Σε κάθε εκλογικό αγώνα υπάρχουν, η νίκη και η ήττα.
Στις δημοκρατίες οφείλουμε να σεβόμαστε και τα δύο αποτελέσματα, ιδιαίτερα όταν ο στόχος μας είναι να υπηρετούμε την ενότητα της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτός ήταν πάντα, και θα συνεχίσει να είναι, ο προσωπικός μου στόχος.
Για τον λόγο αυτό θέλω να εκφράσω δημοσίως τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου στο νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ανδρέα Μαζαράκη. Επίσης, να ευχαριστήσω όλα τα εκλεγμένα τοπικά στελέχη που με στήριξαν, αλλά και το σύνολο των στελεχών και των μελών της παράταξης που συμμετείχαν στην μακρά εσωκομματική διαδικασία.
Με την βεβαιότητα ότι πολλά πρέπει να αλλάξουν στη γενικότερη οργάνωση του κόμματος, θα σταθώ στο πλευρό της νέας ΝΟΔΕ, ως στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, για να υπηρετώ το «όλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.